2016-2017 Burs Başvuruları

Anasayfa / Duyurular / 2016-2017 Burs Başvuruları

2016-2017 Burs Başvuruları Sona Ermiştir.

Değerli Bursiyer Adayları!

2016/2017 Sezonu Burs Başvuruları 20 Ağustos 2016 tarihinde saat: 00:01’de başlayıp 20 Eylül 2016 tarihinde saat: 23:59’da otomatik olarak bitecektir.

Sizlere referanslar aracılığı ile verilen veya vakıf genel merkezimize bizzat gelerek edineceğiniz sınırlı sayıdaki kartvizitler üzerindeki başvuru kodlarıyla aşağıdaki adresten başvurularınızı yapabilirsiniz.

Başvuru iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamada kullanıcı kaydı, ikinci aşamada ise burs başvurusu otomasyon üzerinden yapılacaktır. Sadece kullanıcı kaydını oluşturup burs başvurusu yapmayan adayın başvurusu kabul edilmeyecektir.

Önemli Uyarı!

(Lütfen Tamamını Okumadan Başvuruda Bulunmayınız)

Başvuru yapan tüm bursiyer adayları aşağıda yazılı koşulları peşinen kabul eder.
  1. Başvurular, internet üzerinden www.vakif.info web adresindeki otomasyon sisteminden size verilen burs başvuru kodu vasıtasıyla yapılacaktır.
  2. Başvuru için güncel resminiz gerektiğinden webcam özelliği olan bir bilgisayar ile başvuru yapılacaktır.
  3. Başvuru esnasında istenilen tüm belgeler eksiksiz olarak taratılıp otomasyon üzerinde her bir belgenin ilgili bölümüne yüklenecektir. İstenilen evrak ile otomasyona yüklenen evrak uyuşmadığı takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır. Otomasyon sistemine yüklenmesi istenen belgeler:
    • Kimlik Fotokopisi – TC Kimliğinin önlü arkalı fotokopisi
    • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği – Nüfus müdürlüklerinden alınabilir.
    • Öğrenci Belgesi – www.turkiye.gov.tr üzerinden e-devlet şifresiyle pdf formatında alınabilir.
    • Transkript Belgesi – İlgili üniversitenin öğrenci işlerinden temin edilecektir.
    • Aile Gelir Durumu Belgesi – Çalışanlar için güncel maaş bordrosu, çalışmayanlar için ailenin bağlı olduğu muhtardan muhtaç belgesi, SGK’dan hiçbir geliri olmadığına dair belge vb. gibi.
    • Adli Sicil Belgesi – www.turkiye.gov.tr üzerinden e-devlet şifresiyle pdf formatında alınabilir.
    • ÖSYM Belgesi – Üniversite ilk kayıtlar için ÖSYM sınav sonuç belgesidir.
    • Ailesi ERPİLİÇ çalışanlarından olanlar sadece bu belgeyi otomasyona yüklemeksizin ayrıca belgelendirerek vakıf adresimize ulaştırmak zorundadır.
  4. Başvuru bittiğinde bursiyer adayı A4 ebatındaki başvuru formunu çıktı alarak imzalayacaktır. Hazırlanan tüm belgelerin asılları aşağıdaki vakıf adresimize kargo yoluyla veya elden ulaştırılacaktır. Alıcı ödemeli kargolar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
    • Vakıf Genel Merkez Adresimiz:
      Ali Ericek İlim İrfan ve Yardımlaşma Vakfı
      Seyit Mah. Mudurnu Caddesi No:18 Merkez/Bolu
  5. Kargo yoluyla ıslak imzalı evrağı tarafımıza ulaşmayan yahut eksik ulaşan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu sebeple istenilen belgelere ihtimam gösterilmesi siz bursiyer adaylarımızın menfaatine olacaktır.
  6. Yapılan her burs başvurusu kesin olarak burs bağlanacağı anlamına gelmez.
  7. Yapılan incelemeler sonunda bursiyerliği kesinleşen adaylar Ekim ayı içerisinde www.aliericekvakfi.org.tr adresinden ayrı bir duyuruda yayınlanacaktır.
  8. Eksik ya da yanlış beyanda bulunan bursiyer adaylarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.